Ziarul electronic al arădenilor

Secția Clinică ORL, dotată cu aparatură nouă

Primăria municipiului Arad a finanțat achiziționarea a două aparate pentru Secția Clinică ORL din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență, valoarea acestora fiind de 60.000 lei.

„Am primit de curând, două aparate foarte utile pentru buna desfășurare a actului medical. Este vorba despre un electrocauter cu radiofrecvență de ultimă generație, foarte bun în patologia noastră, și despre o trusă operatorie pentru chirurgie endoscopică nazo-sinusală, de asemenea de mare ajutor în cadrul operațiilor endoscopice”, a precizat dr. Sorin Bașchir, medic șef ORL

Primarul Gheorghe Falcă a afirmat că pentru Primăria municipiului Arad aceste investiţii sunt „o normalitate“.

„Este normal ni se pare ca pacienţii din municipiu şi judeţ să nu mai fie nevoiţi să se deplaseze în alte localităţi din ţară sau străinătate pentru a beneficia de servicii medicale de calitate. Am investit în sistemul medical arădean şi vom continua să facem acest lucru, pentru că ne propunem ca Spitalul Judeţean din Arad să devină una dintre cele mai performante unităţi medicale din vestul ţării”, spus Gheorghe Falcă.

Tot pentru Secția Clinică ORL, Primăria a alocat fonduri pentru achiziționarea unei lampe scialitice, necesară în sala de operație. Valoarea acesteia se ridică la 55.000 de lei.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.