Ziarul electronic al arădenilor

Se reiau proiecțiile de filme pentru copii, în grădina de vară de la cinematograful din Grădiște

Proiecțiile de filme pentru copii vor fi reluate, în acest sfârșit de săptămână, în grădina de vară de la Cinematograful din Grădiște, după o pauză de aproximativ un an, cauzată de pandemie.

Astfel, cei mici și cei mari sunt așteptați la proiecțiile filmelor „Regele Leu“, vineri, 16 iulie, și „Pinocchio“, sâmbătă, 17 iulie.

Ambele filme vor începe la ora 21.45 și vor fi precedate de câte o repriză de jocuri muzicale interactive, care va începe la ora 21.30.

Accesul la proiecțiile de filme în aer liber pentru copii sunt gratuite, însă se face pe bază de rezervare, la numărul de telefon/WhatsApp 0740.946.821.

Participarea la evenimentele din grădina de vară va fi posibilă cu respectarea măsurilor de protecție și control a infecțiilor, care se aplică pe perioada stării de alertă, conform anexei la HNCSU nr 44/7 iulie 2021.

În cazul în care vremea va fi nefavorabilă, proiecțiile vor fi reprogramate.

Proiecțiile de filme în aer liber în grădina de vară de la cinematograful din Grădiște sunt organizate de Centrul Municipal de Cultură Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Centrul Municipal de Cultură Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.