Ziarul electronic al arădenilor

Se modernizează rețeaua electrică dintre Sebiș și Hodiș

Consiliul Județean Arad a prelungit valabilitatea certificatului de urbanism solicitat de E-Distribuție Banat, necesar pentru modernizarea a 9,5 kilometri de rețea de energie electrică, de la Sebiș la Hodiș.

Societatea de distribuire a energiei electrice derulează un proiect de creștere a capacității de distribuție a rețelei pe axul Sebiș – Hodiș, la o putere de 20kV.

„Răspundem întotdeauna cu promptitudine la orice solicitare, mai ales când e vorba de dezvoltarea localităților din județul Arad. Modernizarea rețelei de electricitate prin creșterea capacității de distribuție înseamnă o putere energetică mai mare și, automat, posibilitatea de a oferi condiții superioare posibililor investitori”, a afirmat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Certificatul de urbanism a fost eliberat, inițial, în 2019, iar E-Distribuție Banat a solicitat prelungirea valabilității Certificatului de urbanism, document necesar pentru întocmirea Documentației Tehnice de obținere a Autorizației de Construire.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.