Ziarul electronic al arădenilor

Se modernizează drumul Șepreuș – Cermei

Drumul județean Șepreuș – Cermei va fi modernizat. Consilierii județeni au aprobat indicatorii tehnico – economici ai acestei investiții, suma estimativă fiind 19.743.809,98 lei (TVA inclus).

Drumul are o lungime de aproximativ 7 kilometri.

„Acest drum face parte din strategia actualei conduceri a Consiliului Județean, de reabilitare și modernizare a peste 300 de kilometri de drumuri județene.  Este un drum degradat, pe care nu s-a mai efectuat lucrări de amploare de peste 30 de ani”, a afirmat consilierul județean Doru Bozga.

Drumul județean DJ 793 este prevăzut cu doua benzi de circulație și are o lungime de 6972m. Partea carosabilă este de 6m, iar acostamentele de câte un metru. Lucrarea include și amplasarea a 54  indicatoare, borne kilometrice, 26 intersecții cu drumuri de exploatație, inclusiv 121 de stâlpi mici, din plastic, pentru sporirea vizibilității pe timp de noapte și condiții meteorologice nefavorabile.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.