Ziarul electronic al arădenilor

Se majorează tarifele la Ștrand și Patinoar

strand neptunTarifele la Ștrandul „Neptun“ și Patinoarul municipal din Arad, administrate de SC Recons, vor fi majorate, conform unui proiect de hotărâre afișat, în aceste zile, la transparență decizională.

Proiectul de hotărâre cu noile tarife urmează să fie supus aprobării într-o şedinţă a Consiliului Local Municipal.

În proiectul de hotărâre privind modificarea tarifelor se arată că preţul unui bilet întreg, cu acces în toate zonele de la Ștrandul „Neptun“, va fi de 13 lei/zi, faţă de 10 lei/zi, cât era până acum, iar pretul unui bilet cu tarif redus, pentru copii şi pensionari, va fi de 7 lei/zi, faţă de 6 lei/zi, cât era în trecut.

Abonamentul de acces în toate cele patru zone de la ștrand va costa 650 lei (550 de lei, anul trecut), iar abonamentul cu preţ redus va fi, din acest an, 250 lei/sezon, faţă de 200 lei/sezon, cât era anul trecut.

Tariful pentru accesul în zona pietonală va fi de 3 lei, față de 2,5 lei, până acum, iar pentru evenimentele speciale organizate la ştrand, tariful de intrare va fi de 2,5 lei.

Conform proiectului afișat la transparență, tariful de închiriere a cabinelor va fi de 190 lei, pentru o cabină închiriată în sezonul întreg, față de150 lei/cabina, până anul trecut.

Din acest sezon estival, sezlongurile de plastic vor putea fi închiriate cu 5 lei/zi, iar cele de lemn cu 10 lei/zi, față de 2 lei, cât costa în sezoanele trecute.

Terenurile de fotbal pe nisip vor putea fi închiriare la același preţ care era și anul trecut, adică 50 lei/oră.

De asemenea, proiectul mai prevede şi o creştere a tarifelor practicate la Patinoarul Municipal.

Astfel, biletul de intrare va costa 12 lei, pentru o oră, faţă de 9,5 lei, cât era anul trecut, respectiv 14 lei pentru o serie de 90 minute.

Închirierea patinelor va costa 7 lei/perechea, pentru o oră, respectiv 8 lei/pereche/serie. Ascuţitul patinelor va costa 10 lei/pereche.

În sezonul vară-toamnă, Patinoarul Municipal va putea fi folosit ca teren de fotbal, cel în suprafaţă de 1.800 mp putând fi închiriat cu 190 lei/oră, iar pentru cel în suprafaţă de 900 mp tariful va fi 75 lei/oră. Terenul pe o suprafaţă de 450 mp va putea fi închiriat cu 37 lei/oră.

Până în 15 aprilie, la Registratura Primăriei Municipiului Arad, cei interesaţi pot depune în scris recomandări, sugestii şi opinii privind aceste documente.

Proiectul privind modificarea tarifelor poate fi văzut AICI

CITITI SI: PSD Arad nu susţine majorarea preţului biletelor şi abonamentelor la ştrand

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.