Ziarul electronic al arădenilor

Se lucrează la fundaţia drumului Arad – Şiria. 50 de utilaje și 80 de muncitori, pe șantier

Şantierul de pe drumul judeţean Arad – Şiria este deschis, se lucrează la fundaţia drumului iar între Arad şi Horia au loc lucrări de excavare pentru capacitatea portantă.

Pe şantier sunt în aceste zile aproximativ 50 de utilaje şi 80 de muncitori.

„Este cel mai important şantier deschis pe drumurile judeţene în această perioadă, mă bucur să văd că lucrările avansează. Preocuparea noastră este să avem lucrări executate cât mai repede şi bine, am creat toate condiţiile constructorului. Suntem în permanenţă în contact cu cei care lucrează acolo şi vom urmări să îşi facă treaba.

Cred că acest drum este un obiectiv al tuturor arădenilor iar cei care vehiculează informaţii false şi spun că şantierul a fost abandonat se fac de râs. Pentru noi, este important să finalizăm acest drum judeţean, aşa cum am promis”, a declarat Sergiu Bîlcea, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.