Ziarul electronic al arădenilor

Se închide circulația în centrul Aradului. Începe Târgul Estival

zile aradTraficul rutier va fi interzis pe Bulevardul Revoluției din Arad, pe tronsonul cuprins între Teatrul Clasic „Ioan Slavici“ și Primăria municipiului, și pe strada 1 Decembrie, unde va fi organizat Târgul Estival, ediția 2015.

Primăria a informat că în vederea desfășurării Târgului Estival, organizat în cadrul Zilelor Aradului, începând cu data de 19 august, ora 20.00, se va închide accesul autovehiculelor pe Bd. Revoluției, tronsonul dintre Teatrul Clasic „Ioan Slavici“ și Primărie (colț cu str. A.D. Xenopol).

De asemenea, va fi interzis accesul autovehiculelor pe str.1 Decembrie 1918, pe tronsonul dintre Bd. Decebal și Bd. Revoluției.

„Măsurile vor fi în vigoare până la 30 august 2015, ora 24.00. Mulțumim pentru înțelegere!“, se arată într-o informare a Primăriei Arad

Târgul Estival este organizat, anual, în centrul orașului, în cadrul Zilelor Aradului. Anul acesta, Târgul se desfăsoară pe Bd. Revoluției și pe str.1 Decembrie 1918, fiind deschis de vineri, 21 august, ora 10.00, până duminică, 30 august.

Târgul va putea fi vizitat zilnic, între orele 10.00 și 23.00.

„Începând de la ora 20.00, în cadrul Târgului vor avea loc spectacole susținute de artiști și trupe arădene, pe scena amplasată în zona hotelului Continental“, au informat reprezentanții Primăriei Arad.

CITITI SI: Zilele Aradului, ediția 2015 – PROGRAM

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.