Ziarul electronic al arădenilor

Se fac înscrieri pentru prima ediție a Cupei Aradului la minifotbal

Cu ocazia Zilelor Aradului, pasionații de fotbal sunt provocați să participe la prima ediție a Cupei Aradului la minifotbal amical. 

În perioada 23 – 27 august 2021, pe terenul de fotbal din cartierul Sânnicolau Mic va avea loc Cupa Aradului la minifotbal, competiție sportivă dedicată echipelor care practică acest sport ca hobby.

Se va juca în sistem 5+1 jucători, pe teren cu iarbă naturală. Partidele de fotbal amical se vor desfășura zilnic între orele 18.00 și 22.00.

Cei interesați se pot înscrie expediind un e-mail la adresa: inscrierisportive@primariaarad.ro. E-mail-ul trebuie să conțină numele și numărul de telefon al liderului echipei precum și numele celorlalți jucători.

Atenție! Ultima zi de înscrieri este 19 august 2021.

Înscrieți-vă în campionat,  adunați-vă suporterii și fiți echipa câștigătoare! Noi venim cu diplome, cupe și premii pentru voi!

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.