Ziarul electronic al arădenilor

Se deschid încă două puncte de distribuire a pubelelor în municipul Arad

RETIM Ecologic Service SA dorește să informeze populația municipiului Arad că, începând de astăzi, 19 aprilie, s-a deschis un nou centru de distribuire pubele la centrul de zi pentru varstnici de pe strada Ardealului numarul 29. Distributia pubelelor de la aceasta adresa se va efectua de luni pana vineri, intre orele  09.00 – 17.00.

De asemenea, începând de vineri, 20 aprilie, persoanele fizice vor putea ridica pubele și de pe strada Calea Timișorii, numărul 20, vis-à-vis de biserica ortodoxă. La acest centru se vor  distribui pubele de luni până vineri, între orele 10.00 – 18.00.

Astfel, persoanele fizice sunt invitate să ridice de la una dintre cele patru locații (Pădurii 28, Vânători 51, Ardealului 29 și Calea Timișorii 29) pubelele pentru deșeuri biodegradabile și reciclabile din plastic și metal, în baza contractului cu RETIM, pe care este necesar să îl prezinte.

Persoanele care încă nu au încheiat contractul cu RETIM, se pot prezenta la centrele menționate pentru a semna contractul, urmând să ridice pe loc și cele două recipiente. Actul necesar pentru întocmirea contractului este copia cărții de identitate (proprietar/chiriaș/persoană care deține dreptul de folosință al imobilului).

Cetățenii care nu au încheiat contractul de prestări servicii de salubritate nu vor primi pubele.

În cele două tipuri de recipiente care se distribuie vor fi depozitate deșeuri biodegradabile de origine vegetală și deșeuri reciclabile din plastic și metal. Deșeurile reziduale se vor depozita în pubelele existente deja în gospodării.

Pentru informații suplimentare despre distribuirea pubelelor dar și despre semnarea contractului, RETIM a pus la dispoziție următoarele numere de telefon:

Pentru asociații de proprietari: 0799 109 520 și 0754 052 606.

Pentru persoane fizice: 0786 330 143.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Retim Ecologic Service Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.