Ziarul electronic al arădenilor

Se amenajează o piață pentru vânzarea lemnelor pentru construcții și foc, în municipiul Arad

Primăria Municipiului Arad a demarat investiţia de amenajare a unei noi piețe destinate vânzării lemnelor pentru foc pe strada Poetului.

Prin acest proiect municipalitatea dorește să amenajeze o suprafață de 18.017 mp pentru a reloca comercianţii de lemne existenţi în acest moment în Piaţa Obor.

Se va crea o platformă rutieră din beton (8.300 mp) şi 5 platforme din pavaj destinate expunerii lemnelor pentru construcții și pentru foc (2.750 mp).

Pe platforma pieței se va amplasa un container administrativ și grupuri sanitare pentru cumpărători şi comercianţi precum şi o cabină de pază.

Totodată, zona va fi asigurată din punct de vedere ISU prin construirea unui  rezervor PSI cu stație de pompare și hidranți exteriori, parcări pentru autoturisme și autocamioane.

Piața va fi dotată cu un sistem de iluminat corespunzător, municipalitatea dorind astfel să răspundă mai multor solicitări primite din partea arădenilor.

Valoarea contractului este de 4.403.397,67 lei, iar termenul de finalizare este sfârşitul lunii septembrie 2019.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.