Ziarul electronic al arădenilor

Scrisoare către români

familie-bodnariuPastorul Samuel Adrian Caba, președinte al Uniunii Bisericilor Penticostale și Independente ale Trezirii, îi îndeamnă pe români să fie alături de familia Bodnariu, aflată în gravă suferință în Norvegia, după ce autoritățile le-au luat cei cinci copii.

Tocmai de aceea, se face un apel la toți românii pentru realizarea unui protest inedit, autorizat și democratic: un meeting de câteva zile în fața sediului Barnevernet din Norvegia.

Dragi români,

Situația familiei Bodnariu din Norvegia este tragică, după ce un sistem crud și nedrept de „protecție a copilului”, Barnevernet din Norvegia le-a luat de aproape două luni de zile toți cei cinci copii. „Vina” părinților este că le-au oferit copiilor o educație creștină.

Îmi exprim indignarea față de Protecția Copilului din Norvegia, care în loc să îi ajute pe copii pentru a se bucura de căldura familiei, vedem că le fură dragostea părintească, dragoste pe care Dumnezeu a lăsat-o familiei pentru a crește sănătos un copil.

Apreciez enorm solidaritatea tuturor organizațiilor și bisericilor care au tras un semnal de alarmă împotriva acestui abuz a instituției norvegiene de Protecție a Copilului.

Consider că este importantă fiecare voce, fiecare acțiune a noastră pentru a grăbi rezolvarea acestei situații absurde, dar cred că ar trebui să trecem la o acțiune directă și concretă: propun un meeting de câteva zile în fața sediului Barnevernet din Norvegia, instituție care și-a „trimis călăii să răpească copiii din această familie creștină”.

Am putea cere ajutorul pentru a organiza un protest autorizat și democratic, pentru că am văzut că unii politicieni sau comentatori TV laudă democrația extraordinară a Norvegiei și nu cred că ne-am lovi de opreliști din partea autorităților norvegiene.

Astfel, propun să mergem un număr cât mai mare în Norvegia și protestăm pașnic, dar categoric împotriva abuzurilor Barnevernet și în mod special, vrem să ne întoarcem cu toată familia Bodnariu acasă!

Daca sunteti de acord cu această propunere, vă rog să mă contactați personal. Mulțumesc!

Pastor Samuel Adrian Caba

Președinte Uniunea Bisericilor Penticostale si Independente ale Trezirii

www.caba.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.