Ziarul electronic al arădenilor

Şcoala Gimnazială „Ilarion Felea” va avea sală de mese

Primăria municipiului Arad a achiziţionat cantina mobilă tip container care va permite implementarea programului guvernamental „Masă caldă” la Şcoala Gimnazială „Ilarion Felea”.

Până acum, programul nu s-a putut derula în unitatea școlară din cauza lipsei spațiului adecvat servirii mesei calde.

Soluţia propusă de municipalitate a fost aceea de achiziţionare a unui container cu destinaţia Sală de Mese. În suprafaţă totală de 180 mp, acesta va fi prevăzut cu o chicinetă, dotată cu spălător, cuptor cu microunde şi frigider, grupuri sanitare şi sala de mese propriu-zisă cu 25 de mese şi 100 de scaune.

330.000 lei au fost alocaţi din bugetul local pentru cumpărarea containerului şi alţi 25.000 lei în vederea amenajării şi dotării acestuia.

Primăria municipiului Arad estimează că până la finele acestui an, „Sala de mese” de la Şcoala Gimnazială „Ilarion Felea” va fi funcţională.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.