Ziarul electronic al arădenilor

Schimbare de sens provizorie pe strada Şcoalei din municipiul Arad

Atenţie, şoferi! Pe perioada executării lucrărilor de reabilitare a reţelei de canalizare pe Calea Aurel Vlaicu, circulaţia rutieră pe strada Şcoalei se transformă din sens unic în dublu sens, pe tronsonul cuprins între intersecţia strada Obedenaru – Calea Aurel Vlaicu. 

Propunerea a fost aprobată de Comisia de Sistematizare a Traficului din municipiul Arad.

„Modificarea este una provizorie și a venit ca urmare a solicitărilor făcute de locuitorii din zonă. Prin această măsură decongestionăm strada Fulgerului, scurtând timpii de deplasare spre blocurile X5, X4, X23, X26, X30. Dacă măsura se dovedește a fi una benefică, la fel ca și în cazul modificărilor pe care le-am făcut la biserica Maranata și la Podul din Grădiște de pe strada Bihorului, măsura se va permanentiza.”, a declarat Bogdan Boca, membru în cadrul Comisiei de Sistematizare a Traficului din municipiul Arad şi iniţiatorul acestei propuneri.

Măsura va intra în vigoare începând de joi, 19 septembrie 2019.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.