Ziarul electronic al arădenilor

Scandal într-un local din Pecica. Au intervenit luptătorii SAS

Patru persoane sunt cercetate penal, după ce au provocat scandal și au agresat un bărbat într-un local din orașul Pecica, iar pentru aplanarea conflictului au intervenit și luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Polițiștii au identificat patru bărbați, cu vârste între 30 și 47 de ani, din Pecica, care, în noaptea de 7 septembrie, după ce ar fi consunat alcool într-un local de pe raza acestui oraș, împreună cu alte persoane ar fi avut un comportament violent față de un bărbat de 47 de ani, din aceeași localitate.

„Polițiștii s-au sesizat din oficiu despre faptul că un grup de bărbați fac gălăgie și au un comportament violent față de un alt bărbat. La sosirea patrulei de ordine publică, aceștia ar fi continuat să se comporte agresiv, motiv pentru care a fost solicitată intervenția luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale (SAS), pentru restabilirea ordinii și liniștii publice. La vederea patrulei de intervenție rapidă, trei dintre bărbații în cauză ar fi fugit, fiind identificați și depistați ulterior“, a informat Inspectoratul de Poliție al Județului Arad.

Conform sursei citate, în baza probatoriului administrat s-a dispus reținerea celor patru bărbați, urmând ca aceștia să fie prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice.

Polițiștii continuă documentarea activității infracționale a celor în cauză.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.