Ziarul electronic al arădenilor

Șase juniori ai clubului UTA, testaţi din nou pozitiv la COVID-19

Cei şase juniori ai clubului de fotbal UTA Arad infectaţi cu noul coronavirus la mijlocul lunii august au fost retestaţi, iar rezultatele au fost din nou pozitive, informează gruparea din Liga I pe site-ul său oficial.

„Cei şase juniori din lotul echipei noastre depistaţi pozitiv la ultima testare COVID-19 au fost retestaţi în cursul zilei de ieri. Rezultatele au ieşit tot pozitive, astfel că ei vor rămâne, în continuare, în afara programului echipei“, se precizează pe site.

Conform normelor medicale actuale toţi cei şase juniori pot părăsi izolarea, deoarece termenul impus de 14 zile a trecut.

De la 12 iunie, când au fost reluate meciurile de fotbal, au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 la jucători şi angajaţi ai unor cluburi din Liga I (FC Dinamo, FC Botoşani, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Politehnica Iaşi, Astra Giurgiu, FCSB, FC Argeş, UTA şi Chindia Târgovişte) şi Liga a II-a (Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti, ASU Poli Timişoara şi Turris Oltul Turnu Măgurele).

În rândul arbitrilor, în lotul pentru primele două eşaloane, au fost depistate până acum şase cazuri, persoanele în cauză fiind oprite de la delegări de Federaţia Română de Fotbal.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.