Ziarul electronic al arădenilor

Sarmaliada. Eveniment caritabil pentru un băiețel care are nevoie de bani pentru tratament

4 septembrie va fi despre Alex, un copil minunat care, cu toate că are numai 5 ani, este un luptător.

Recent el a suferit o operație pe creier și va trebui să înceapă cât mai repede un tratament de recuperare în München. Costurile se ridică la o sumă pe care familia nu și-o poate permite.

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile evenimentul programat să aibă loc în data de 28 august, în cadrul Zilelor Aradului, se va organiza sâmbăta aceasta, locația rămânând aceeași: Port Arthur.

Păstrând sloganul #arădenipentruarădeni,  vă propunem ca în 4 septembrie să fim alături de micuțul nostru arădean și familia lui și să-i ajutăm să treacă peste acest moment dificil.

Primăria Arad și grupul de voluntari „Gătim împreună pentru o lume mai bună” organizează în acest scop „Sarmaliada“, un eveniment caritabil dedicat lui Alex. Vă așteptăm, așadar, sâmbătă, 4 septembrie 2021, ora 16.00, la Port Arthur cu sarmale la ceaun, smântână și mămăliguță.

În urna pusă la dispozitie, așa cum veți vedea, „Donați cât puteți și mâncați cât vreți!”.

Haideți să fim alături de Alex și să-l ajutăm așa cum numai noi, arădenii, știm să o facem!

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.