Ziarul electronic al arădenilor

Sârbul Dejan Mudresa, noul antrenor al echipei FCC ICIM Arad

Sârbul Dejan Mudresa a fost numit în funcţia de antrenor principal al FCC ICIM Baschet Arad, a anunţat clubul pe site-ul său oficial.

Mudresa vine în locul compatriotului său Bogdan Bulj, care a dat curs unei oferte din prima ligă din China, după ce a obţinut bronzul cu ICIM în Liga Naţională. Bulj preluase echipa de pe Mureş în luna februarie.

În vârstă de 45 de ani, Mudresa a câştigat în 2009 liga regională sârbă Prva Srpska cu formaţia ZKK Vrbas.

Un an mai târziu a promovat în prima ligă cu aceeaşi echipă. În sezonul 2013-2014, echipa antrenată de Mudresa s-a calificat în semifinale campionatului din Serbia şi a mai bifat şi o semifinală de cupă. Doi ani mai târziu a disputat finala Cupei Serbiei şi a bifat un parcurs până în penultimul act al play-off-ului din ţara vecină.

„Este o mare onoare pentru mine, pentru oportunitatea primită de a fi antrenor al Aradului în sezonul următor. Aştept cu nerăbdare să ajung şi să lucrez într-un club mare ca cel de aici. Am văzut deja multe jocuri din sezonul precedent şi sunt familiarizat cu randamentul jucătoarelor. Primele impresii sunt bune.

La invitaţia preşedintelui clubului, Marcel Urban, am acceptat această colaborare pentru că gândurile noastre au coincis. Îi mulţumesc pentru încredere. Într-un club mare există aşteptări mari. Vom face tot posibilul pentru a face o echipă bună şi pentru a obţine cel mai bun rezultat posibil“, a declarat Mudresa.

Tehnicianul face parte de 8 ani de zile şi din staff-ul tehnic al naţionalelor de juniori din Serbia.

foto: baschetarad.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.