Ziarul electronic al arădenilor

Saragossa Band, la Revelionul Popular de la Arad

Revelionul Popular va fi organizat și în acest an în centrul Aradului, unde va fi amplasată o scenă pe care vor urca cei de la Fantazia, Claudia Iuga și George Dancu&Q Band, dar și trupa Saragossa Band, iar trecerea în noul an va fi marcată cu un foc de artificii.

Organizatorii evenimentului, Primăria şi Centrul Municipal de Cultură, îi invită pe arădeni să sărbătorească împreună trecerea în Noul An, care va fi marcată, conform tradiţiei, în centrul orașului cu un concert și un foc de artificii.

În deschiderea concertului susținut de Saragossa Band, în seara zilei de 31 decembrie, pe scena din fața Palatului Administrativ vor urca, de la ora 22.00, arădenii de la Fantazia, Claudia Iuga și Geroge Dancu&Q Band.

Fantazia este cea mai tânără formaţie de rock din Arad şi, totodată, una dintre cele mai tinere din ţară. Trupa, care a luat fiinţă în februarie 2014 la Palatul Copiilor din Arad, îl are ca îndrumător pe prof. Paul Edeleni. Fantazia abordează melodii dintr-un spectru larg, de la rock’n roll, hard’n heavy până la power şi symphonic metal.

Invitații speciali ai Revelionului Popular de la Arad sunt membri legendarei trupe Saragossa Band, de origine germană, care s-a bucurat de un mare succes în anii ’70-’80.

Grupul a devenit cunoscut în anul 1978, odată cu lansarea piesei „Big Bamboo“, urmând apoi melodii precum „Rasta Man“ şi „Zabadak“, care au ocupat prima poziţie în topurile muzicale din Germania. Următoarele piese, „Red Ginger“ şi „Aiko Aiko“ au deţinut şi ele poziţii fruntaşe în topurile muzicale, însă hitul pentru care trupa este îndrăgită și astăzi este „Agadou“.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.