Ziarul electronic al arădenilor

„Săptămâna comediei”. „Audiția”, pe scena Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad

Cea mai veselă săptămână teatrală arădeană, „Săptămâna Comediei”, își înscrie în program și un spectacol invitat. Este vorba despre „Audiția”, după o povestire de Vasili Sukșin, în regia lui Orodel Olaru, producție a Take Five Studio.

„Continuăm și în cadrul „Săptămânii Comediei” demersul pe care l-am inițiat în „Luna plină de teatru”. Și anume acela de a aduce pe scena Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad, un spectacol invitat. De data aceasta este vorba despre o comedie savoroasă, un spectacol proaspăt, modern, viu, presărat cu momente de un umor irezistibil și, în același timp, cu multă candoare, melancolie și tristețe.”. – spune Bogdan Costea, manager al Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad.

Spectacolul îi reunește în distribuție pe actorii Orodel Olaru, Olimpia Mălai și Vlad Oancea.

Reprezentația este programată pe scena sălii Studio, în 7 martie, de la ora 21.00. Biletele se pot procura fie de la agenția teatrală, fie online, de pe www.biletmaster.ro

„Săptămâna Comediei” este un eveniment organizat de Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad, cu sprijinul MedLife.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Teatrul Clasic „Ioan Slavici“ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.