Ziarul electronic al arădenilor

„Săptămâna comediei“. „Apropo, ați chemat pompierii?“ – aniversare pe scena teatrului arădean

A smuls ropote de aplauze. A bucurat mii de oameni. A provocat hohote de râs. Și asta de 20 de ani.

Cel mai longeviv spectacol arădean, „Apropo, ați chemat pompierii?”, – un spectacol după „Telegrama” lui Aldo Nicolaj, în regia Lianei Didilescu – împlinește două decenii de viață.

Două decenii în care actorul Zoltan Lovas, protagonist al acestui one-man show și-a provocat spectatorii, seară de seară, la un ceas și mai bine de spectacol.

„Apropo, ați chemat pompierii? este una dintre marile bucurii teatrale arădene. Colegul nostru, actorul Zoltan Lovas, a reușit să descopere secretul longevității unui spectacol: o combinație între mult talent, inspirație și bucuria de a se dărui publicului. Toate acestea, la care se adaugă, cu siguranță, un ingredient doar de el știut, creează SPECTACOL, exact așa… scris cu majuscule. Ne bucurăm că i-am fost alături în toți acești ani și ne dorim să fim parte a anilor care vor urma.” – spune Bogdan Costea, manager al Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad

Echipa artistică a spectacolului este completată inspirat de Onisim Colta- scenografie și Maura Cosma – mișcare scenică.

Reprezentația aniversară este programată în 8 martie, de la ora 19.00, în sala mare a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad. Spectacolul „Apropo, ați chemat pompierii?”, încheie astfel ediția din 2020 a „Săptămânii comediei”. Biletele pentru acest eveniment pot fi procurate atât de la casieria teatrului, cât și on-line, pe www.biletmaster.ro .

„Săptămâna Comediei” este un eveniment organizat de Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad, cu sprijinul MedLife.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.