Ziarul electronic al arădenilor

Sancțiuni pentru șoferii care nu au respectat resticțiile de trafic, în municipiul Arad

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Arad au organizat, în dimineața zilei de 26 martie 2021, o acţiune pentru depistarea şoferilor care încalcă prevederile HCLM 303/2016 – privind aprobarea Regulamentului de acces și circulația utilajelor și a autovehiculelor de transport marfă cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 t în municipiul Arad.

Controalele s-au desfășurat în cele mai tranzitate zone, respectiv cartierele Micalaca și Confecții, unde, în mai puțin de trei ore, au fost surprinși în trafic și sancționați 14 șoferi contravenienți.

Mijloacele de transport conduse de aceștia nu dispuneau de autorizație de acces eliberată de Primăria Municipiului Arad, în condițiile în care o parte din autovehicule cântăresc zeci de tone, fiind încărcate cu balast umed.

Acţiunile de acest gen vor continua, atât ziua cât și noaptea, în toate cartierele municipiului unde se înregistrează sesizări ale cetățenilor privind încălcarea HCLM 303/2016.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Direcția Generală Poliția Locală Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.