Ziarul electronic al arădenilor

Sancțiuni pentru șoferii care blochează aleile de la Ștrandul Neptun

Având în vedere că ne aflăm la începutul sezonului estival 2021, iar ștrandul Neptun reprezintă un complex de agrement și relaxare de care ne bucurăm nu doar noi, arădenii, ci și vizitatorii din alte județe, Direcția Generală Poliția Locală Arad vă informează asupra acțiunilor de control și sancționare a faptelor de natură contravențională privind oprirea/staționarea neregulamentară a autovehiculelor pe Ștrandul Neptun.

Polițiștii locali vor intensifica acțiunile de constatare și sancționare a șoferilor indisciplinați, care ignoră semnificația indicatoarelor rutiere din zona de referință și nu respectă normele de circulație rutieră, parcând autovehiculele de o manieră care blochează accesul, pe aleile pietonale sau chiar pe spațiu verde.

Precizăm faptul că administrația pune la dispoziția vizitatorilor ștrandului peste o sută de locuri de parcare, pentru imobilizarea regulamentară a automobilelor.

În acest context, specificăm că faptele referitoare la oprirea neregulamentară vor fi sancționate conform O.U.G. nr.195/2002, cu modificările și completările ulterioare, cu 2-3 puncte de amendă și 2 puncte de penalizare și cu 4-5 puncte de amendă, respectiv 3 puncte de penalizare pentru staționarea neregulamentară a autovehiculelor, în acest caz fiind aplicate inclusiv măsuri de ridicare a vehiculelor.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de DGPL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.