Ziarul electronic al arădenilor

Sancțiuni aplicate în Arad după apariția ordonanței militare

În ultimele 24 de ore, echipele mixte ale Inspectoratelor Județene de Poliție, Jandarmi și Poliției Locale au verificat 1.305 persoane și 31 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate cu privire la respectarea măsurilor de autoizolare/carantină, respectiv a măsurilor de restricționare a circulației persoanelor în afara locuinței/gospodăriei, dispuse prin Ordonanța Militară nr. 2 a Ministrului Afacerilor Interne privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19.

A fost întocmit un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor și au fost aplicate 14 amenzi contravenționale, în valoare de 4.100 de lei, pentru nerespectarea regimului de autoizolare la domiciliu.

De asemenea, au fost aplicate 33 de amenzi contravenționale, în valoare totală de 56.500 lei, pentru nerespectarea prevederilor O.M.2. privind circulația persoanelor în intervalul orar 22.00-06.00.

Reamintim că începând de miercuri a intrat în vigoare Ordonanța Militară nr. 3 a Ministrului Afacerilor Interne privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19, prin care sunt instituite noi restricții de circulație în afara locuinței/gospodăriei, aplicabile pe tot parcursul zilei.

Începând de miercuri, în activitățile desfășurate pentru aplicarea prevederilor O.M. nr. 3, cadrele structurilor județene ale Ministerului Afacerilor Interne și poliției locale se bucură de sprijinul Garnizoanei Arad și al militarilor din Batalionul 191 de Infanterie  „Colonel Radu Golescu” din cazarma Cetate.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Prefectura Județului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.