Ziarul electronic al arădenilor

Samuel Caba își cere scuze pentru campania electorală agresivă

cabaCandidatul PMP pentru Primăria municipiului Arad, Samuel Caba, și-a cerut scuze arădenilor pentru modul în care și-a organizat campania electorală și a anunțat că își va relua activitatea la biserica neoprotestantă din care face parte, precum și la activitățile sale din mediul privat.

Într-un mesaj postat pe pagina sa de socializare, Samuel Caba le-a multumit arădenilor care l-au votat și și-a cerut scuze tuturor care s-au simțit „atacați sau jigniți“

„Mai întâi de toate vreau să mulțumesc tuturor arădenilor care m-au votat, dar şi întregii mele echipe. Am primit un semnal clar în primul rând din partea fraților mei din comunitatea neoprotestantă, care au ales să nu mă voteze ca şi primar. Acest mesaj pentru mine sună astfel: te vrem în Biserică şi nu la Primărie!

Regret că am avut o campanie destul de agresivă şi dură. Recunosc că această campanie nu mă definește întru-totul şi nu m-am simțit întotdeauna în largul meu făcând aceasta campanie.

E greşeala mea că m-am lăsat sfătuit să fac o astfel de campanie şi am demnitatea să recunosc când greșesc.

În acelaşi timp, ştiu că am fost furat cu câteva sute de voturi şi trădat de mulţi care se pretindeau prin preajma mea ca şi susținători de ai mei, dar oricum asta nu schimbăa soarta alegerilor. Pentru mine, viaţa merge înainte şi ma întorc la activitatea mea din Biserica, ONG-uri şi mediul privat, unde am reușit să fac multe lucruri pentru comunitatea în care trăiesc.

Cu această ocazie, vreau să cer scuze tuturor care s-au simțit “atacați sau jigniți” de o astfel de campanie şi un lucru ştiu sigur: Nu voi mai accepta să încerc să fac ceva care nu mădefinește întru-totul ca şi persoană. Partea pozitivă în aceastăexperiență este că am reușit să cunosc mii de oameni, să îmi analizez bine relațiile şi să fiu mai mult în mijlocul oamenilor.

Felicit pe toți cei au câștigat la aceste alegeri şi mă rog ca Dumnezeu să binecuvinteze Aradul şi arădenii!“, este mesajul transmis, luni, de Samuel Caba.

La alegerile locale de duminică, Samuel Caba a obținut 3,38% din voturile arădenilor.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.