Ziarul electronic al arădenilor

Samantha Fox a cântat la Arad în fața a 20.000 de oameni (GALERIE FOTO)

Cântăreața britanică Samantha Fox a susținut, sâmbătă seara, la Ștrandul Neptun, un recital în fața a aproximativ 20.000 de oameni, cu ocazia Zilelor Aradului. Înainte și în timpul spectacolului, artista a avut parte de câteva probleme.

Spectacolul pregătit de Primărie pentru seara zilei de sâmbătă a început cu trupele Wings of Destiny, Febo Six, Corso, Deepcentral și a continuat cu Alex Velea și Puya.

La ora la care Alex Velea și Puya au urcat pe scenă, numărul celor prezenți era deja de aproximativ 15.000.

Dacă Alex Velea a fost foarte receptiv la solicitările pentru autografe şi fotografii cu fanii, nu acelaşi lucru se poate spune despre Puya. Imediat ce a sosit în zona scenei, Puya a preferat să rămână singur şi a refuzat să fie fotografiat de cei aflați în zona scenei. Totodată, Puya i-a refuzat pe mare parte dintre cei care i-au solicitat un autograf. La plecare, Puya a oferit doar câteva autografe, în drum spre mașina cu care a fost dus la hotel.

Samantha Fox a ajuns la Ştrandul Neptun în jurul orei 23.30, iar printre cei care au întâmpinat-o  s-a aflat şi creatoarea de modă din Arad, Ramona Julean. Acesta i-a oferit solistei britanice două rochii negre din ultima sa colecţie intitulată „Pur şi simplu”, care conţine rochii inspirate din vestimentația strămoşilor noştri și care sunt realizate fără a fi cusute.

Una dintre rochii a fost oferită într-o cutie, iar cealată pe un manechin din fier forjat. „Este una dintre cântăreţele mele preferate şi am dorit să îi ofer o rochie din ultima mea colecţie, pe care a primit-o cu bucurie”, a spus Ramona Julean.

La ora la care a fost programat recitalul cântăreței britanice, în fața scenei se aflau aproximativ 20.000 de oameni.

Samantha Fox a trecut şi printr-un moment dificil, atunci când a spus că doreşte să-şi satisfacă nevoile fiziologice, dar organizatorii au anunţat-o că toaleta publică este în altă zonă a ștrandului, în apropiere nefiind nici măcar o toaletă ecologică.

Artista a refuzat să mai caute toaleta și a urcat pe scenă unde și-a început recitalul, în aplauzele publicului.

În timpul spectacolului, Samantha Fox a fost nevoită să se apere de fluturii și țânțarii apăruți în zona scenei, care au făcut-o să exclame la un moment dat: „oh, mosquito!”.

Cu toate acestea recitalul vedetei a fost foarte bine primit de spectatori, aceştia aplaudând şi fredonând, alături de ea, hiturile anilor ’80 – ’90, „Touch Me” (1986), „I Wanna Have Some Fun” (1988), „Just One Night” (1991), „Watching You Watching Me”.

Samantha Fox a dedicat melodia „Angel with an Attitude”  tatălui şi bunicii ei, care au decedat.

La finalul recitalului, Samantha Fox a spus că publicul a fost uimitor şi că a rămas surprinsă să vadă foarte multe feţe „tinere, zâmbitoare şi fericite“.

„Sunt uimită că piesa «Touch me», care a fost în topuri în urmă cu 25 de ani, este foarte cunoscută în special de tineri. Este incredibil. Publicul din seara aceasta a fost formidabil, îmi doresc să mai revin la Arad”, a spus Samantha Fox.

Întrebată de jurnaliști dacă la această vârstă ar mai poza pentru revista Playboy, Samantha Fox, care are 44 de ani, a răspus „never say never”.

Cântăreaţa britanică a mai spus că lucrează la un nou album, care va include pe lângă piesele noi și câteva hit-uri care au consacrat-o.

După terminarea recitalului Samantha Fox a acordat autografe și s-a fotografiat cu fanii.

(text&foto: actualitati-arad)

AICI FOTO DE LA SPECTACOL

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.