Ziarul electronic al arădenilor

Salubrizarea stradală și deszăpezirea în Arad, prestate de o firmă din Deva

Salubrizarea stradală și deszăpezirea în municipiul Arad vor fi prestate de o firmă din Deva, care a câștigat licitația organizată pentru atribuirea acestor servicii.

Actualul contract, încheiat, în luna mai, cu Polaris M Holding, își încetează valabilitatea la data de 16 august.

„În vederea asigurării continuităţii serviciului a fost publicat anunţul de participare la procedura de achiziţie publică prin licitaţie deschisă nr. 293578/18 septembrie 2017. La procedura de achiziție publică, prin licitaţie deschisă, au depus oferte un număr de 5 ofertanţi.

În urma desfăşurării procesului de evaluare a ofertelor s-a întocmit clasamentul ofertanţilor care au depus oferte admisibile, comisia de evaluare hotărând atribuirea acordului-cadru de «Servicii de salubrizare stradală şi deszăpezire în Municipiul Arad“ ofertantului SC Salubritate SA Deva“, se arată într-un proiect de hotărâre, care va fi supus votului consilierilor municipali.

În luna mai, municipalitatea anunța că, deoarece procedura de licitație deschisă în vederea atribuirii acordului – cadru pentru serviciul de salubrizare stradală și deszăpezire, demarată în data de 25 septembrie 2017,  nu a fost finalizată, s-a impus găsirea unei soluții pentru încheierea unui nou contract care să permită continuitatea şi permanenţa asigurării serviciului de salubrizare.

„În 7 mai 2018, operatorii care au avut ofertele admisibile în cadrul procedurii competitive au fost invitaţi să participe la procedura de negociere fără publicarea prealabilă a unui anunț de participare. În urma negocierii din 11 mai 2018, ofertantul declarat câștigător a fost SC Polaris M Holding SRL, criteriul de atribuire fiind prețul cel mai scăzut.Tarifele negociate în cadrul procedurii au fost aprobate de către Consiliul Local“, se menționa într-un comunicat de presă remis de Primăria Municipiului.

La următoarea ședință a Consiliului Local Municipal Arad va fi supus votului proiectul privind aprobarea  tarifelor pentru activităţile serviciului public  de salubrizare stradală și deszăpezire în municipiul Arad, în vederea încheierii acordului-cadru atribuit în urma  procedurii de licitaţie deschisă.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.