Ziarul electronic al arădenilor

Salonul „Mama și Copilul“, în premieră la Târgul „Petreceri de Vis“

În premieră la Expo Arad, între 2 și 4 februarie, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad organizează, în cadrul târgului „Petreceri de Vis“, Salonul „Mama și Copilul“ – eveniment dedicat mămicilor și copiilor deștepți.

Expozanții propun o varietate de produse, de la articole pentru viitoare mămici, trusouri botez, îmbrăcăminte, încălțăminte, cărucioare, scaune auto, jucării, premergatoare, scaune de luat masa, pătuțuri, mese de înfășat, accesorii, produse de baie și igienă corporală pentru bebeluși și copii.

Și pentru ca evenimentele din viața copilului dumneavoastră să fie perfecte, specialiștii vă vor sfătui să alegeți cele mai potrivite de invitații personalizate pentru botez, lumânări și decorațiuni florale, pachete foto-video. Specialiștii în organizarea evenimentelor oferă consiliere și sugestii conform dorințelor dumneavoastră.

Partenerul nostru este TIA carucioarbebe.ro, importator și distribuitor de articole pentru bebeluși.

Vizitează „Salonul mama si copilul“, la Petreceri de Vis, 2-4 februarie la Expo Arad.

Pentru informații suplimentare și înscrieri vă rugăm să accesați www.ccia-arad.ro, https://www.facebook.com/petreceridevisarad sau la telefon 0730.188.292, doamna Doina Vasilescu, responsabil eveniment.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de CCIA Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.