Ziarul electronic al arădenilor

Sala Polivalentă și Bazinul „Delfinul“, modernizate

Sala Sporturilor „Victoria“ și Bazinul de înot „Delfinul“ din Arad vor fi modernizate, dacă solicitările Direcției Județean pentru Sport și Tineret vor fi aprobate de Compania Națională de Investiții (CNI).

DJST Arad a înaintat, în aceste zile, solicitări către Compania Naţională de Investiţii privind reabilitarea, modernizarea și dotarea Sălii Sporturilor „Victoria“ și a bazinului acoperit „Delfinul“.

În acest sens, se dorește ca, în viitorul apropiat, atât Sala Polivalentă, cât și Bazinul „Delfinul“, să intre într-un program de reabilitare și modernizare totală.

„La Sala Sporturilor «Victoria» se dorește, pe lângă reabilitarea totală  acoperișului, a instalațiilor de încălzire, electrice, și adaptarea căilor de acces în tribune pentru persoane cu dizabilități. De asemenea, se dorește dotarea sălii cu aparatura sportivă: tabelă electronică multisport conform normelor federaţiilor de baschet, handbal, volei, tenis, mini-fotbal, badminton şi gimnastică; panouri baschet, porţi handbal, fileu volei, tenis şi badminton şi scaun arbitru, aparatură gimnastică artistică; sistem electronic acces sportivi şi public (turnicheţi)“, se precizează într-un comunicat de presă remis de DJST Arad.

Conform sursei citate, în cazul Bazinului acoperit „Delfinul“, pe lângă reabilitarea cuvei și a acoperișului se dorește reabilitare și extindere instalație de încălzire, preparare și menținere apă caldă menajeră care să cuprindă trei surse de energie: agent primar (sursă existentă cu instalații aferente), gaz natural și energie solară, dotare cu centrala termică pe gaz natural precum și un sistem solar cu panouri solare și schimbatoare de caldură.

„În cazul dotărilor, se vrea o tabelă electronică multisport, precum și un sistem de cronometraj plecare/sosire, conform normelor federațiilor sportive de Natație și Polo“, au mai informat reprezentanții DJST Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.