Ziarul electronic al arădenilor

„Să ne cunoaștem la bine” – o nouă premieră pe scena Teatrului Clasic „Ioan Slavici”

„Ați furat vreodată?” „Ce avere aveți?” sau „Sunteți fericiti?” Sunt întrebări pe care patru actori arădeni vi le lansează într-un demers teatral inedit.

Un spectacol în care sunteți provocați să scoateți la iveală, evident, sub protecția anonimatului, cele mai ascunse…adevăruri ale voastre.

Noul proiect intitulat „Să ne cunoaștem mai bine” poartă semnătura regizorală a lui Cristian Ban și va ieși oficial la lume, joi, 31 mai, de la ora 19.00, pe scena sălii Studio a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad.

„După «Ai mei erau super!» și «Orașul nostrum», fiind la a treia colaborare cu trupa teatrului arădean, nu am vrut să fac orice spectacol și de aceea am ales ceva ce s-ar putea numi riscant pentru ca am știut că am cu cine să… mă arunc în această aventură și aici includ atât echipa artistică a spectacolului, cât și publicul.

Din punct de vedere tehnic, aș spune că sintagma sondaj de opinie live se apropie cel mai mult de ceea ce am facut noi cu acest spectacol. Mie nu imi plac spectacolele interactive în sensul în care ești luat pe scenă și pus într-un context neașteptat și ceilalți râd de cât de bine sau nu te descurci. Spectacolul nostru este interactiv în măsura în care publicul răspunde sub anonimat unor întrebari foarte umane care ne privesc pe toți.” – spune regizorul Cristian Ban.

Față în față cu spectatorii în acest exercițiu de sinceritate vor sta actorii Carmen Vlaga Bogdan, Iulia Dinu, Robert Pavicsits și Andrei Elek. Echipa spectacolului este completată de Cristina Milea (scenografie), Lucian Moga (light design), Adelin Ghionghioșan (video proiecție) și Florica Valea (recuzită).

Spectacolul nu este recomandat persoanelor sub 16 ani.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.