Ziarul electronic al arădenilor

S-a redeschis restaurantul McDonald’s din Arad

Premier Restaurants România, partenerul pentru dezvoltarea McDonald’s în România, continuă procesul de remodelare a restaurantelor și redeschide McDonald’s în Arad.

Cu o investiție de 2,5 milioane de lei, restaurantul este pregătit să primească toți clienții într-un spațiu de 500 mp, situat în centrul orașului și decorat cu un design modern.

Restaurantul McDonald’s din Arad a împlinit anul acesta 20 de ani și își surprinde clienții cu un design nou-nouț în clădirea istorică din centrul Aradului. Cei 68 de angajați sunt pregătiți să înceapă un nou capitol alături de clienți.

„Cele mai noi personaje ale poveștii McDonald’s din Arad sunt: sistemul inovator care eficientizează operațiunile din bucătărie și pe cele de comandă și servire, meniul digital – și produsele care interacționează mai mult cu clienții la casa de marcat, ecranele de prezentare – care invită clienții în filmul McDonald’s, kiosk-urile digitale – unde clienții își pot face singuri comanda, pe care o ridică apoi de la o casă de marcat special amenajată“, se arată într-un comunicat de presă remis de Premier Restaurants România

„Deschis în anul 1997 în Arad, restaurantul McDonald’s este un punct de referință pe agendele arădenilor. Începând cu 8 decembrie, aceștia se întorc într-un spațiu modern și prietenos, numai bun pentru mesele cu familia sau cu prietenii, pentru momentele de relaxare, sau pentru cele în care ai de terminat un proiect important pentru muncă sau școală.

Noul restaurant inaugurează design-ul Alfabet și oferă clienților experiența unică McDonald’s: un spațiu de joacă pentru copii, 5 ecrane in lobby-ul restaurantului, pentru a ține clienții informați cu privire la proiectele McDonald’s și 4 kiosk-uri digitale, o experiență inovatoare în restaurantele cu servire rapidă din România, pe care clienții le pot folosi pentru a-și plasa comanda și a face singuri plata, fiind invitați apoi să-și ridice produsele de la o casă de marcat special amenajată“, se mai arată în comunicatul de presă.

„Una dintre cele mai frumoase povești pe care le-am spus anul ăsta se numește ‘McDonald’s Arad’. Sunt fericit că am reușit să redeschidem restaurantul în locația extraordinară din centrul orașului, o clădire istorică, o adevărată poveste locală. Planul nostru de remodelări continuă, astfel încât toți clienții noștri din România să trăiască experiența McDonald’s la cele mai înalte standarde ale inovației. Sunt mândru că încheiem un an plin dar foarte frumos, cu 4 deschideri de restaurante, 6 remodelări și nenumărate idei și planuri pentru 2018!”, a declarat Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants România.

Odată cu redeschiderea restaurantului din Arad, McDonald’s vine în întâmpinarea clienţilor cu o nouă ofertă: între 8  și 11 decembrie, la fiecare dintre produsele: Big Mac, McChicken, porție medie de cartofi prăjiți sau băutură răcoritoare medie, vor primi al doilea produs din partea casei.

Restaurantul McDonald’s din Arad (Bd. Revoluţiei nr. 78), este deschis de luni până duminică, în intervalul orar 7.00 – 24.00, iar fereastra express în express în intervalul  24.00 – 7.00.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.