Ziarul electronic al arădenilor

S-a modificat nivelul maxim de venit pentru acordarea ajutoarelor pentru încălzirea locuințelor

În conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 208/27 noiembrie 2020 publicată în Monitorul Oficial nr. 1169/3 decembrie 2020, și cu adresa nr. 23.478/8  decembrie 2020 transmisă de Agenția Județeană de Plăți și Inspecție Socială Arad, se modifică limita superioară a veniturilor până la care se acordă ajutoarele pentru încălzirea locuinței cu gaze naturale, energie electrică și lemne, cărbuni și combustibili petrolieri la 800 lei.

Astfel ca, începând cu luna decembrie au dreptul la acest ajutor și persoanele/familiile cu venituri cuprinse între 750 respectiv 786 lei/persoană și 800 lei/persoană.

Soluționarea cererilor se face în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 70/2011 cu modificările și completările ulterioare și a actelor normative care reglementează materia, iar ajutorul se acordă în funcție de data înregistrării solicitării, după cum urmează:

 – începând cu luna depunerii cererii pentru solicitările depuse până în data de 20 a lunii

 – începând cu luna următoare depunerii cererii pentru solicitările depuse după data de 20 a lunii.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Direcția de Asistență Socială Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.