Ziarul electronic al arădenilor

Roxana Tabuia: „PNL adună gunoiul abandonat de USR”

Membrii USR Arad au participat la o acțiune de strângere a deșeurilor din cartierul arădean Gai.

Au anunțat cu surle și trâmbițe în tot cartierul, despre acțiunea pe care cei ce „vor să salveze România“ o vor desfășura. Până la un moment dat a fost un gest lăudabil, dar până la urmă totul s-a dovedit a fi doar o lovitură de imagine politică, inițiată de un domn pe nume Flavius Dumitraș, membru marcant al USR.

Acesta a dorit să facă cunoscut faptul că șeful său Vlad Botoș candidează pe listă la europarlamentare și are nevoie de sprijin, adică de voturi. După ce au „terminat” acțiunea deșeurile adunate au fost abandonate de către cei de la USR în parcul de lângă biserica din Gai, fără să-i mai intereseze ce se întâmplă mai departe.

„Cetățenii cartierului arădean Gai mi-au sesizat faptul că membrii USR Arad în frunte cu organizatorul evenimentului Flavius Dumitraș,  au abandonat pe domeniul plubic sacii cu deșeuri colectați de la locuitorii cartierului, aceasta fiind finalitatea acțiunii de ecologizare. Fiind consilier municipal PNL ales de cetățeni, a trebuit să iau atitudine  și să rezolv de urgență această problemă. În consecință, am luat legătura cu firma de salubrizare și am transportat deșeurile acolo unde le era locul.

Vreau să-i somez pe cei de la USR că dacă doresc să mai organizeze astfel de acțiuni să le facă în folosul cetățenilor nu în scopuri strict electorale. Fără să cunoască adevărul și temeiul pur politic al acestei acțiuni, mai mulți voluntari care nu au știut ca este un eveniment politic mascat, li s-au alăturat celor din USR. Astăzi, împreună cu firma de salubritate care s-a deplasat la fata locului, am ridicat deșeurile scoase de cetățenii din Gai  în fața caselor, păcăliți de cei din USR că vor veni să le ridice. În urma informațiilor obținute din surse proprii, am aflat ca cei de la USR și-ar fi dorit sa colecteze doar molozul rezultat în urma unor activități de demolare, cu scopul de a-l transporta unei persoane care deține o fermă aflata în construcție.

Surpriza a venit când s-au trezit cu deșeu menajer în loc de materie prima pentru construcții. Ulterior cei de la USR s-au lăsat păgubași, au abandonat acțiunea de ecologizare și au lăsat sacii în grija comunității, pe spațiul verde din parcul cartierului Gai”, a declarat Roxana Tabuia, consilier local municipal PNL Arad

„Dacă așa înțeleg cei de la USR  să schimbe România, ne cam îndoim că vor reuși. Ar trebui să învețe din sloganul „România lucrului bine făcut”! Iar când începi un lucru, să-l duci până la capăt, dacă nu lasă-l”, a conchis consilierul local municipal PNL.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.