Ziarul electronic al arădenilor

România a început preliminariile CM 2018 cu o remiză

minge-de-fotbalReprezentativa României a început preliminariile Cupei Mondiale din 2018 cu o remiză, scor 1-1 (0-0), duminică seară, pe Cluj Arena, în compania selecţionatei Muntenegrului, în grupa E de calificare, partidă la care Nicolae Stanciu a ratat un penalti în minutul 90+6.

România a deschis scorul prin Adrian Popa, în minutul 85, Muntenegru reuşind egalarea prin Stevan Jovetici, în minutul 87.

1-0: Stanciu a pătruns în partea stângă, centrarea sa a fost blocată, dar mingea a ajuns la Popa care a înscris cu un şut de la 9 metri.

1-1: Jovetici a restabilit egalitatea cu o lovitură de cap de la 6 metri, după o centrare din lovitură liberă de pe partea stângă a lui Kojasevici.

În minutul 90+6, Nicolae Stanciu a ratat un penalti şutând peste poartă. Anthony Taylor a dictat lovitura de pedeapsă după un fault în careu al lui Vukcevici asupra lui Keşeru.

România: Pantilimon – Benzar, Moţi, D. Grigore, S. Filip – Hoban, Săpunaru – Bicfalvi (Ad. Popa ’76), Stancu (Keşeru ’90), Stanciu – Fl. Andone (Torje ’70). Selecţioner: Christoph Daum.

La partida de pe Cluj Arena au asitat 25.468 de spectatori.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.