Ziarul electronic al arădenilor

România, în grupă cu Serbia, Muntenegru şi Lituania în Liga Naţiunilor

Reprezentativa României va evolua în grupa 4 a Ligii C din cadrul Ligii Naţiunii, alături de selecţionatele Serbiei, Muntenegrului şi Lituaniei, s-a stabilit, miercuri, la tragerea la sorţi de la Lausanne.

Datele partidelor sunt următoarele: 6–8 septembrie, 9–11 septembrie, 11–13 octombrie, 14–16 octombrie, 15–17 noiembrie şi 18–20 noiembrie.

România a făcut parte din eşalonul al treilea valoric, fiind cap de serie.

Selecţionerul Cosmin Contra a declarat, miercuri, că grupa a 4 a Seriei C de la Liga Naţiunilor este una grea, dar crede că România o poate câştiga, deşi favorită este Serbia.

„Se putea mai bine, e clar că favorită e Serbia. Apoi am picat iar cu Muntenegru, am demonstrat la Cluj că putem să-i batem, Lituania este periculoasă, dar am avut rezultate cu ei. Este o grupă puternică, foarte grea, dar cu încredere putem să o câştigăm.

Avem un handicap că primul meci acasă îl jucăm fără spectatori, aşteptăm ţintarul de la UEFA, dar avem timp să ne pregătim, trebuie să fim puternici şi sper ca jucătorii români din străinătate să înceapă să joace şi să vină cu încredere la naţională“, a declarat Contra la Pro TV.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.