Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE: Rezultate parțiale în județul Arad

alegeri_localeConform primelor rezultate parțiale, PNL a câștigat primăriile din mai multe comune din județul Arad.

Astfel, liberalii au câștigat primăriile din Șiria (Valentin Bot), Bârsa (Avram Ciev), Ignești (Marinel Urs), Șepreuș (Ioan Pintean), Brazii (Ioan Vesa), Hălmagiu (Adrian Țoca), Covăsânț (Traian Balint) și Hășmaș (Cornel Popa), Pilu (Lucian Drăgan). La Tauț a câștigat candidatul independent, susținut de PSD, Lela Florin.

UPDATE

PNL a mai câștigat primăriile din Almaș (Teodor Avram), Frumușeni (Reginald Andronic), Zăbrani (Marian Toader), Birchiș (Ioan Guțu), Bata (Ioan Micurescu), Conop (Petrică Moldovan), Pleșcuța (Viorel Groza), iar PSD a câștigat primăriile din Săvârșin (Ioan Vodicean), din Vărădia de Mureș (Crina Miculiț), Șimand (Florin Dema).

La Dorobanți a câștigat candidatul UDMR, Korondi Erika.

Candidatul PNL Călin Abrudan a câștigat Primăria Ineu. La Nădlac a câștigat candidatul ALDE, Ioan Radu Mărginean, iar la Pâncota a câștigat Dan Pocrișer (PSD).

Liberalii au mai câștigat la Gurahonț (Ana Moțica), Seleuș (Cristian Branc), iar PSD la Livada (Dan Oprișer), Lipova (Mircea Jichici).

La Curtici, a câștigat candidatul PNL, Bogdan Ban. Florin Ion Moț (independent) a câștigat Primăria Zărand, iar Ioan Herbei (PSD) a câștigat la Moneasa.

La Șofronea a câștigat candidatul PSD, Ioan Babău, Mircea Teodor Braiț (PMP) a câștigat Primăria Buteni. La Pleșcuța a câștigat liberalul Groza Viorel, iar la Secusigiu a câștigat Ilie Cheșa (PSD).

Primăria Bocsig a fost câștigată de Florin Ciul (PSD), iar cea din Zădăreni de Doina Petri (PNL). La Cermei a câștigat Ioan Vesa (PNL), la Șicula a câștigat Duțu Căprar (PSD), iar la Chisindia, Ionel Pașca (PNL).

La Bârzava a câștigat Gabi Faur (PSD), iar la Petriș a câștigat Irina Onescu (independent).

Primăria din Craiva a fost câștigată de Ioan Bercea (PSD), iar cea din Buteni de Mircea Braiț (PMP). Emil Otlăcan (PSD) a câștigat Primăria Fântânele.

Petru Antal a câștigat un nou mandat la Primăria orașului Pecica, iar Gheorghe Feieș (PNL) cea din Sebiș. Liberalul Daniel Tomuța a câștigat Primăria Sântana, iar Gheorghe Burdan (PSD) pe cea din Chișineu Criș.

La Macea a câștigat liberalul Ciprian Otlăcan, iar la Păuliș a câștigat Ioan Turcin (PSD), în timp ce la Livada a câștigat Iosif Bimbo (PSD).

Primăria Moneasa a fost câștigată de Ioan Herbei (PSD), iar Primăria Beliu de Horhat Coraș Emanuel (PSD).

Primăria comunei Tauț a fost câștigată de candidatul PSD, Claudiu Ban, iar Primăria Dieci a fost câștigată tot de un social-democrat, Liviu Burtă. Tot un candidat PSD, Mihaela Banci, a câștigat Primăria Hălmăgel.

Candidații PNL au câștigat primăriile din localitățile Ghioroc (Corneliu Popi Morodan), Socodor (Ioan Jura), Șeitin (Mircea Totorean), Vinga (Ioan Negrei), Șagu (Emilia Brăneț), Zimandul Nou (Dorel Vidran) și Semlac (Letiția Stoian).

Candidatul UDMR, Erdos Balint, a câștigat alegerile pentru funcția de primar al comunei Sintea Mare.

Primăria comunei Vladimirescu a fost câștigată de Ioan Crișan (PNL), iar tot un liberal a câștigat Primăria Olari.

PNL a mai câștigat primăriile din Vârfurile (Radu Giurgelea), Cărand (Gligor Costuț) și Pleșcuța (Viorel Borza).

Primăria din Ususău a fost câștigată de independentul Florin Țole, iar la Archiș a câștigat Nicolae Valea (PSD). La Grăniceri a câștigat candidatul PNL, Claudiu Bătrânuț. Tot un liberal, Alexandru Simandi, a câștigat Primăria Zerind.

La Felnac, Primăria comunei a fost câștigată de social-democratul Ioan Malița, iar PSD va avea primar și la Dezna pe Ovidiu Mircea Neaga.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.