Ziarul electronic al arădenilor

Revelion 2016: Spectacol și artificii în centrul Aradului

IMG_8568-300x199Arădenii sunt invitați să sărbătorească trecerea în noul an în centrul orașului, unde va fi organizat un spectacol, dar vor fi și focuri de artificii.

„Centrul Municipal de Cultură alături de Primăria Municipiului vă invită să pășim împreună în noul an, în data de 31 decembrie, pe platoul din fața Palatului Administrativ. După cum ne-am obișnuit, seara de Anul Nou este întâmpinată în Arad cu veselie, muzică și mai ales spectacole de artificii, care în fiecare an sunt mai frumoase și mai spectaculoase decât cele din anul precedent.

Nici anul acesta nu încălcăm această promisiune și vă așteptăm cu artificii care vă vor impresiona cu siguranță și care vă vor acompania cu surle și trâmbițe în noul an. Însă înainte de a începe o filă nouă, ne bucurăm de ultimele ore din 2015 într-o atmosferă veselă, relaxată, alături de prieteni, familie și bineînțeles de arădeni“, a spus Ramona Crețu, director adjunct al Centrului Municipal de Cultură Arad.

Astfel, în seara zilei de 31 decembrie, pe scena din fața Palatului Administrativ vor urca, de la ora 22.30, Trupa de Serviciu, Melisa Țolea și Mira.

„Arădenii au ocazia de a petrece seara de Anul Nou în compania muzicală a celor mai îndrăgiți artiști locali, cu vin fiert, șampanie și entuziasm pentru provocările care ne așteaptă în anul ce urmează. Vă așteptăm cu drag să pășim împreună în 2016, un an în care ne dorim să ne întâlnim cu arădenii la cât mai multe evenimente deosebite!“, a mai spus Ramona Crețu.

Pe scena din centrul Aradului sunt așteptați să urce la trecerea dintre ani primarul Gheorghe Falcă, cei doi viceprimari, dar şi consilieri locali.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.