Ziarul electronic al arădenilor

RETIM modifică tarifele de colectare a deșeurilor

ADISIGD Arad împreună cu RETIM Ecologic Service SA doresc să informeze populatia zonei 1 a judetului Arad ca incepand cu data de 24 aprilie 2019 se vor aplica tarifele de colectare a deseurilor aferente celui de al doilea an contractual in zona 1 a judetului Arad.

Contractul semnat intre ADISIGD Arad si Retim prevede o modificare anuala (odata cu trecerea la un nou an contractual) a tarifelor, reprezentata de o foarte mica crestere a tarifelor la persoanele fizice si – totodata – de o foarte mica scadere a tarifelor la agentii economici si institutiile publice.

Astfel, al doilea an contractual incepe la data de 24 aprilie 2019 si aduce cresterea cu mai putin de 2% a tarifelor la persoanele fizice si o scadere cu aproximativ 2% a tarifelor la agentii economici si institutiile publice.

Tarifele aplicabile incepand cu data de 24 aprilie 2019 vor fi:

Gospodarii zona urbana: 7,98 lei/persoana/luna (fata de 7,83 tarif actual) plus TVA

Gospodarii zona rurala: 2,97 lei/persoana/luna (fata de 2,94 tarif actual) plus TVA

In cazul agentilor economici: scadere de 1,9% (aplicabila celor 4 tarife utilizate: deseuri reziduale, deseuri reciclabile din plastic-metal, deseuri reciclabile din hartie-carton, deseuri reciclabile din sticla)

Astfel, factura lunii aprilie va cuprinde doua pozitii distincte, reflectand cele doua perioade pentru care se aplica tarifele prezentate mai sus (1-24 aprilie si 25-30 aprilie).

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de RETIM Ecologic Service SA. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.