Ziarul electronic al arădenilor

RETIM deschide două puncte de distribuire a pubelelor în municipul Arad

RETIM Ecologic Service SA, dorește să informeze populația municipiului Arad că începând cu 10 aprilie se vor deschide două puncte pentru distribuirea pubelelor, pe strada Pădurii, nr. 28 și pe strada 6 Vânători, nr. 51, în curtea CEREALCOM SA.

Astfel, cetățenii – persoane fizice – care au încheiat contractul cu RETIM pot veni la cele două centre pentru a ridica, pe baza contractului, recipientul maro de 120 L pentru deșeuri biodegradabile și recipientul galben de 240 L pentru deșeuri reciclabile din plastic și metal.

Persoanele care nu au încheiat deocamdată contract cu RETIM se pot prezenta la centre pentru a semna contractul, urmând să ridice pe loc și cele două recipiente.

Actul necesar pentru întocmirea documentului este o copie de pe cartea de identitate (proprietar/chiriaș/persoană care deține dreptul de folosință al imobilului).

Cetățenii care nu au încheiat contractul de prestări servicii salubritate nu vor primi pubele.

Programul de distribuire este în zilele de luni-vineri în intervalul orar 10.00 – 18.00 şi sâmbătă între orele 8.00 – 16.00.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.