Ziarul electronic al arădenilor

RETIM anunță: Va lucra și în weekend

Pe perioada mini-vacanței de 1 mai, societatea de salubrizare va continua să opereze zilnic în municipiul Arad, chiar și duminica.

Programul de colectare la case ramane cel publicat pe website-ul companiei. De pe platformele asociatiilor de proprietari se va colecta continuu, chiar și duminica.

Cetățenii municipiului Arad care locuiesc în gospodării individuale sunt astfel rugați să consulte programul de colectare pentru a afla care sunt zilele în care vor scoate pubelele.

Pe lângă programul publicat online, pe www.retim.ro, operatorul de salubrizare va distribui în următoarele zile fluturași informativi, astfel încât înștiințarea despre zilele de colectare aferente fiecărei străzi să ajungă la cât mai multa lume cu putință.

De asemenea, depozitul conform de deșeuri va fi și el deschis în toată această perioadă, așa încât deșeurile colectate să poată să fie depuse cât mai rapid.

Operarea se desfășoară în continuare cu un număr suplimentar de mașini și cu mai multe schimburi de lucru decât cele planificate inițial.

Astfel, în urma măsurilor de reorganizare, RETIM colectează cantitățile suplimentare depozitate în acest moment în punctele de colectare din zonele blocurilor de locuințe.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de RETIM. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.