Ziarul electronic al arădenilor

RETIM, amendat din nou. VEZI apelul Primăriei către arădeni

Operatorul de salubrizare din municipiul Arad a fost amendat, din nou, pentru neîndeplinirea obligațiilor contractuale, valoarea sancțiunilor ajungând la 40.000 lei.

„Primăria Municipiului Arad, prin Direcţia Generală Poliţia Locală, a continuat să sancţioneze operatorul RETIM pentru modul defectuos în care asigură serviciul de salubrizare a oraşului. În ultimele 24 de ore, celor 20 de procese verbale încheiate de la debutul situaţiei de criză, li s-au adăugat alte 18, astfel că sancţiunile RETIM-ului se ridică în prezent la aproape 40.000 de lei“, se menționează într-un comunicat de presă remis de Primăria Arad.

Viceprimarul Călin Bibarț a afirmat că „Aradul nu este bătaia de joc a nimănui“. „Vom continua să sancţionăm operatorul de salubrizare până la rezolvarea completă a problemei”, a declarat Bibarţ.

Primăria face un apel către locuitorii municipiului Arad, pentru a comunica locurile în care nu au fost ridicate gunoaiele.

„Facem un apel în acest sens către cetăţeni de a ni se alătura în demersul nostru de rezolvare a acestei situaţii inadmisibile şi fără precedent înegistrate la nivelul Municipiului Arad.  Îi rugăm să  comunice prin intermediul dispeceratului Poliţiei Locale, zonele unde gunoiul încă nu a fost ridicat. Vă rugăm să apelaţi numărul de telefon 0257-939 şi să indicaţi locaţiile exacte unde se înregistreză probleme“, se mai menționează în comunicatul de presă al Primăriei Municipiului Arad.

foto: Facebook

CITITI SI: RETIM a fost sancționat. Ce transmite Falcă operatorului de salubrizare

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.