Ziarul electronic al arădenilor

Rețele de gaz în comunele Felnac și Zădăreni

Consiliul Județean Arad a eliberat certificatul de urbanism pentru elaborarea studiului de fezabilitate în vederea alimentării cu gaze naturale a comunelor Felnac (Felnac și Călugăreni) și Zădăreni (satul Bodrogu Nou).

Certificatul a fost eliberat ca urmare a cererilor adresate de cele două comune.

,,Unul dintre cele mai importante și așteptate proiecte în județul Arad îl reprezintă extinderea rețelei de gaz. Mă bucur că există deja administrații care au început să facă pașii necesari pentru realizarea acestui proiect și îndemn și celelalte administrații locale să facă demersurile în vederea alimentării cu gaz a localităților. Guvernul PNL susține extinderea rețelelor de gaz printr-un program național, cu finanțare de la Uniunea Europeană”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Gazele necesare sunt preluate din conducta de medie presiune care alimentează comuna Zădăreni.

Amplasarea conductelor este stabilită în lungul străzilor, iar montarea se va face în subteran la adâncimea medie de 0,90 m măsurată de la generatoarea superioară a conductei.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.