Ziarul electronic al arădenilor

Restricții de circulație pe strada Poetului din municipiul Arad

Primăria Municipiului Arad anunță că, potrivit avizului Comisiei de Sistematizare a Circulației, începand de vineri, 3 septembrie, ora 15.00, până sâmbătă, 4 septembrie, ora 19.00, pe strada Poetului din municipiul Arad circulația se restricționează pe ambele sensuri, ca urmare a lucrărilor din dreptul porții a II-a a Cimitirului Eternitatea.

Pentru sensul de mers dinspre calea ferată spre poarta a II-a a Cimitirului Eternitatea, devierea se face pe str. Călărașilorm spre Calea Aurel Vlaicu.

Pentru cei care vin dinspre Penny spre poarta a II-a Cimitirului Eternitatea, devierea se face pe str. Fulgerului, spre Calea Aurel Vlaicu.

Restricțiile se impun ca urmare a lucrărilor ce se execută în cadrul proiectului ,,Termoficare în Arad – Reabilitarea rețelei de transport și distribuție a energiei termice și transformarea punctului termic din cartierul Aradul Nou”.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.