Ziarul electronic al arădenilor

Restricții de circulație pe Calea Radnei. Se lucrează la rețeaua de apă

În prezent, în cadrul contractului CL1 Reabilitare reţele apă în Municipiul Arad, Compania de Apă Arad S.A. execută lucrări pe Calea Radnei şi Calea Aurel Vlaicu.

Lucrările vizează completarea reţelei de apă şi construcţia de cămine de vane în intersecţii.

În urma şedinţei din data de 15 aprilie 2021, Comisia de Sistematizare a Circulaţiei a avizat favorabil solicitarea Antreprenorului de a executa aceste lucrări în intersecţia Căii Radnei cu străzile Bârzava şi Severin, în perioada 26 aprilie 2021 – 24 mai 2021.

În această perioadă se intervine la căminul din intersecţia C. Radnei cu strada Severin, care este închisă. Următoarea etapă prevede redeschiderea circulaţiei pe strada Severin şi devierea parţială a circulaţiei în intersecţia C. Radnei cu strada Bârzava, în zona căminului de vane, până în data de 24 mai 2021.

Programul de lucru se desfăşoară de luni până vineri, în intervalul orar 8.00 – 18.00, şi sâmbăta, în intervalul orar 8.00 – 14.00, cu restricţionarea accesului pe o bandă a sensului de mers şi devierea traficului rutier semnalizată corespunzător, pe tronsoane succesive până la finalizarea tronsonului, redând traficului zonele deja reabilitate.

Contractul de lucrări CL1 Reabilitare reţele apă în Municipiul Arad face parte din Proiectul Fazarea proiectului Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad” cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014 – 2020.

Pentru mai multe informaţii legate de proiect, vă invităm să accesaţi următorul link: http://proiecte.caarad.ro/poim1/.

Pe această cale, dorim să vă mulţumim pentru înţelegere şi să ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Compania de Apă Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.