Ziarul electronic al arădenilor

Restricții de circulație în zona Făt Frumos. Se lucrează la reţeaua de apă

În această perioadă, în cadrul contractului CL1 Reabilitare reţele apă în Municipiul Arad, Compania de Apă Arad execută lucrări de reabilitare a reţelei de apă potabilă şi de construcţie a căminelor de vane pe Calea Aurel Vlaicu, la intersecţia cu strada Făt Frumos.

Antreprenorul a solicitat avizul Comisiei de Sistematizare a Circulaţiei în vederea execuţiei acestor lucrări după cum urmează:

o excavaţie de 3X3 m, necesitând o zonă de lucru de 25X4 m, pentru căminul nou de vane situat în scuarul dintre sensurile de circulaţie, cu ocuparea parţială a  benzilor 2 de mers şi a scuarului, şi devierea circulaţiei pe banda 1. Tot în această zonă se execută o săpătură deschisă în vederea montării conductei de fontă ductilă pe o lungime de 30 m, şi

o excavaţie de 3X3 m, necesitând o zonă de lucru de 25X4 m, pentru 3 cămine noi, cu ocuparea benzii 1 şi devierea circulaţiei pe banda 2.

În urma analizării documentaţiei depuse, Comisia de Sistematizare a Circulaţiei a avizat favorabil restricţiile de circulaţie necesare în vederea executării lucrărilor menţionate mai sus, cu condiţia semnalizării corespunzătoare a acestora, până la data de 15 noiembrie 2021.

Reamintim că în această perioadă în municipiu se mai lucrează pe strada I. C. Brătianu, pe Calea Iuliu Maniu – intersecţie cu strada Ineului, respectiv cu strada Călimăneşti şi pe Calea Radnei – intersecţie cu strada Renaşterii.

Contractul de lucrări CL1 Reabilitare reţele apă în Municipiul Arad face parte din Proiectul Fazarea proiectului „Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad” cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014 – 2020.

Pentru mai multe informaţii legate de proiect, vă invităm să accesaţi următorul link: http://proiecte.caarad.ro/poim1/.

Date fiind restricţiile parţiale de circulaţie, recomandăm participanţilor la trafic să opteze pentru rute alternative, dorind totodată să mulţumim pentru înţelegere şi să ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Compania de Apă Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.