Ziarul electronic al arădenilor

Restricții de circulație în municipiul Arad. Se lucrează la reabilitarea rețelelor de apă

S-a deschis un nou front de lucru pe Bulevardul Revolutiei pentru lucrările de reabilitare a arterelor de apă potabilă.

Lucrările, desfăşurate în cadrul contractului CL1 Reabilitare reţele apă în Municipiul Arad şi aducţiune în localitatea Fântânele, constau în săpături pentru introducerea unor conducte de fontă ductilă şi a căminelor de vane aferente, în scopul înlocuirii vechilor conducte din cadrul reţelei de apă a oraşului.

Lucrările au loc pe tronsonul cuprins între strada Crișan și strada Horia cu restricționarea circulației în trei etape:

30 martie 2020 – 2 aprilie 2020 – restricționarea circulației pe Bulevardul Revoluției la intersecția cu strada Crișan – închiderea circulației pe banda I, 20m pe Bulevardul Revoluției și 20 m pe strada Crișan

2 aprilie 2020, ora 16.00 – 4 aprilie 2020, ora 08.00, închiderea totală a circulației pe Bulevardul Revoluției, între strada Crișan și strada Horia

4 aprilie 2020, ora 9.00 – 10 aprilie 2020, ora 16.00 – restricționarea circulației pe Bulevardul Revoluției (virare la stânga spre strada N. Grigorescu)

În toată această perioadă nu va fi afectată furnizarea apei potabile către populație.

Acest contract de lucrări este cel de-al patrulea semnat în cadrul proiectului major, la o valoare de 20.106.492,23 lei şi are ca termen de execuţie o perioadă de 12 luni, urmate de 24 de luni, constituind Perioada de Notificare a Defectelor.

Lucrările vizează reabilitarea a 7,5 km de artere apă potabilă şi se vor desfăşura etapizat pe următoarele străzi: Corbului, Făt – Frumos, I.C. Brătianu, Mărţişor, Meşterul Manole, Războieni şi Milcov.

Contractul de lucrări CL1 Reabilitare reţele apă în Municipiul Arad şi aducţiune în localitatea Fântânele face parte din Proiectul Fazarea Proiectului Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014 – 2020.

Pe această cale, dorim să vă mulţumim pentru înţelegere şi să ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Compania de Apă Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.