Ziarul electronic al arădenilor

Restricții de circulație în municipiul Arad din cauza unor lucrări la reţeaua de apă de pe Calea Radnei

Lucrările, executate pe Calea Radnei în cadrul contractului CL1 Reabilitare reţele apă în Municipiul Arad, avansează către intersecţia cu strada Renaşterii.

Aceste lucrări constau în excavaţii pentru introducerea conductelor din fontă ductilă şi execuţia căminelor de vane aferente, în scopul înlocuirii vechilor conducte din cadrul reţelei de apă a oraşului. Lucrările se desfăşoară pe banda de parcare şi necesită restricţionarea accesului pe banda întâi, circulaţia urmând să se desfăşoare pe o singură bandă.

În această perioadă, pentru lucrarea la reţeaua de apă din municipiu, mai există deschis 1 front de lucru în sectorul median de pe Bulevardul Revoluţiei, tronson Crişan – I.C. Brătianu.

Lucrările urmează un program de lucru de luni până vineri, interval orar 8.00 – 16.00 şi se desfăşoară în conformitate cu Autorizaţia de Construire Nr. 01 /14.02.2020, emisă de Consiliul Judeţean Arad. În ceea ce priveşte aspectele rutiere, şantierele sunt delimitate cu plasă de protecţie şi semnalizate cu indicatoare însoţite de panouri de avertizare.

Reamintim faptul că acest contract de lucrări este cel de-al patrulea semnat în cadrul proiectului major, la o valoare de 20.106.492,23 LEI şi are ca termen de execuţie o perioadă de 12 luni, urmate de o Perioadă de Notificare a Defectelor de 24 de luni. Contractul prevede lucrări de reabilitare a 7,5 km de artere apă potabilă pe următoarele străzi: Corbului, Mărţişor, Meşterul Manole, Războieni, Milcov, I.C. Brătianu, Calea Aurel Vlaicu, Făt-Frumos,  B-dul. Revoluţiei şi Calea Iuliu Maniu.

Contractul de lucrări CL1 Reabilitare reţele apă în Municipiul Arad face parte din Proiectul Fazarea Proiectului Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad” cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014 – 2020.

Pentru mai multe informaţii legate de proiect, vă invităm să accesaţi următorul link: http://proiecte.caarad.ro/poim1/

Pe această cale, dorim să vă mulţumim pentru înţelegere şi să ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Compania de Apă Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.