Ziarul electronic al arădenilor

Reguli în cimitire de Ziua Morților. Accesul auto este interzis

Conducerea SC. Gospodărirea Comunală Arad S.A.  anunţă că, în data de 1 noiembrie (cu ocazia Zilei Morţilor), accesul în Cimitirul Pomenirea, Cimitirul Eternitatea, Cimitirul Gai și Cimitirul Mureșel se poate face între orele 8.00 –20.00.

Accesul auto va fi interzis, cu excepția autovehiculelor mortuare și autoturismelor care transportă persoane cu handicap locomotor sau mobilitate redusă, pe baza legitimației care atestă acest fapt.

Cimitirele se vor închide la orele 22.00.

Dorim, în acelaș timp să informăm deținătorii locurilor de înhumare aflate în cimitirele Eternitatea, Gai, Pomenirea și Mureșel, cărora le-au expirat concesiunea, să se prezinte de urgență la Serviciul Administrare Cimitire, cu sediul pe str. Poetului  nr. 1 sau calea Bodrogului nr. 1, de luni până vineri, între orele 8.00 – 15.00, telefon 0257/272.117 sau 0257/281.161, în vederea preschimbării actelor de dare în folosință, actelor/contractelor de concesiune și achitării taxelor de închiriere cimitire/locuri de veci.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Gospodărirea Comunală Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.