Ziarul electronic al arădenilor

Regele Mihai a fost externat. Starea lui generală este stabilă

regele-mihai-300x219-1-300x219Regele Mihai a fost externat, marți, după 17 zile de spitalizare într-o clinică din Lausane, dar se află sub supraveghere medicală la reședința privată din Elveția.

„Medicii au încuviințat ca Majestatea Sa Regele Mihai I să fie externat astăzi din clinica medicală de la Lausanne, după o internare de 17 zile. Regele a ajuns la reședința privată, unde va continua să fie sub observația echipei de medici de la clinică, alături de medicii de familie“, se menționează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Majestății sale Regele Mihai I.

Conform sursei citate, starea generală a Regelui este stabilă. „Având însă în vedere gravitatea diagnosticului, tratamentul și procesul de recuperare vor fi de lungă durată și vor necesita o atentă supraveghere. Pentru zilele următoare, Principesa Elena va continua să fie alături de Regele Mihai I și Regina Ana, părinții săi. O echipă de angajați ai Casei Majestății Sale Regelui, detașați în Elveția, sunt alături de Majestățile Lor la reședința privată.

Custodele Coroanei este în contact permanent cu Majestățile Lor și cu echipa de medici. Alteța Sa Regală își va continua angajamentele publice în țară, urmând să se întoarcă în Elveția curând, pentru a revedea pe Majestățile Lor“, se mai arată în comunicatul de presă.

Regele Mihai a fost diagnosticat cu carcinomepidermoid metastazant şi leucemie cronică.

Regele Mihai a decis să se retragă din viaţa publică, în favoarea Principesei Moştenitoare Margareta a României.

CITITI SI:

Regele Mihai, grav bolnav. Se retrage din viaţa publică

Regele Mihai, în spital. E într-o stare de accentuată slăbiciune fizică

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.