Ziarul electronic al arădenilor

Regele Mihai este într-o stare de sănătate fragilă, dar echilibrată

Regele Mihai este într-o stare de sănătate fragilă, dar echilibrată, are o stare de spirit bună, potrivit unui anunţ făcut de Casa Regală, cu ocazia vizitei principesei Elena în Elveţia.

„Regele este într-o stare de sănătate fragilă, dar echilibrată. Majestatea Sa este într-o stare de spirit bună“, se arată într-un anunţ postat, joi dimineaţă, pe Facebook.

Totodată, Casa Regală transmite că Regele Mihai continuă să stea zilnic sub supravegherea medicilor, a unui personal medical de diverse specialităţi, precum şi în “prezenţa unor devotaţi membri ai personalului Casei Majestăţii Sale, detaşaţi în Elveţia”.

La reşedinţa privată continuă să fie zilnic două maici ortodoxe, detaşate de Biserica Ortodoxă Române.

Anunţul a fost făcut cu ocazia unei vizite a Alteţei Sale Regale Principesa Elena, de câteva zile în Elveţia, unde a stat alături de tatăl său, Regele Mihai, la reşedinţa privată.

Regele Mihai I – ultimul monarh din ţările Europei de Est, care în 25 octombrie 2016 a împlinit 95 de ani – s-a retras din viaţa publică la începutul lunii martie a anului trecut, când Casa Regală a anunţat că acesta a fost diagnosticat cu carcinom epidermoid metastazant şi leucemie cronică şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale la o clinică din Lausanne.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.