Ziarul electronic al arădenilor

Răzvan Cadar: „PSD: zero proiecte pentru Arad, tupeu maxim”

La jumătatea mandatului de parlamentar, deputaţii şi senatorii PSD realizează că au Zero proiecte pentru Arad. În disperare de cauză, ei atacă nu doar administraţia locală, ci Aradul.

„Parlamentarii PSD au Zero proiecte şi Zero rezultate pentru Arad. În ultimii ani, nu a început niciun proiect guvernamental important la Arad. Oraşul nostru a pierdut bani prin decizia Guvernului PSD, investiţiile locale nu primesc sprijin.

În urma scandalurilor din PSD, Liviu Dragnea a câştigat sprijinul baronilor PSD prin alocarea discreţionară a fondurilor, aceasta este direcţia banilor deturnaţi de la Arad. În loc să plece capul de ruşine, parlamentarii PSD atacă Aradul.

Recent, deputatul PSD Todor ne spune că Aradul este în paragină, atacă proprietarii de clădiri neîngrijite şi mediul de afaceri, pentru că sunt spaţii goale în centrul oraşului. Niciun cuvânt despre faptul că Guvernul PSD nu susţine investiţiile în economie şi pune biruri peste biruri pe agenţii economici.

Este vorba despre tupeu maxim, atât timp cât PSD nu susţine investiţiile locale, nu susţine construcţia stadionului UTA. Singura intervenţie pe care o poate aminti deputatul PSD este cursa de avion spre Bucureşti, cu care vor circula comod parlamentarii.

Este penibil de puţin, pentru patru parlamentari dintre care unul este şi ministru. Cu Zero proiecte pentru Arad, parlamentarii PSD au rămas cu tupeul şi disperarea de a ataca întregul oraş. Prin întreaga lor activitate şi prin declaraţiile publice cu valoare de auto-denunţ parlamentarii PSD le spun de fapt arădenilor că nu se poate conta pe ei, nu au niciun dram de apreciere pentru Arad şi pentru arădeni, nu sunt şi nu vor fi capabili să lupte pentru Arad.

Vor căuta mereu în altă parte vinovaţi pentru propria incompetenţă şi pentru blatul cu conducerea PSD împotriva Aradului”, a declarat Răzvan Cadar, secretarul executiv al PNL Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.